Поліцейська академія у Рівному

Майбутніх рівненських поліцейських вчитимуть тренери з Острозької академії

Як повідомив Радіо Трек ректор університету Ігор Пасічник, Міністр МВС Арсен Аваков запропонував навчальному закладу взяти участь у вишколі, надіславши туди лист. Тренери проводитимуть не лише фізичну підготовку, але й навчатимуть правничим наукам, розповідає Ігор Пасічник:

 

Міністерство внутрішніх справ звернулось, щоб ми дали і своїх фахівців, і своїх тренерів, які б готували майбутніх поліцейських, і своїх випускників. Зараз якраз Академія працює, в нас уже відбулось засідання ректорату з цього приводу. Але це тренери не лише у плані спортивної підготовки, а це є тренер, який би тренував у всіх аспектах поліцейської роботи. Найбільше сподіваємось, що коли на Рівненщині буде оголошено конкурс, то левова доля працівників поліції  - це будуть випускники Острозької академії.

Загалом в навчальному закладі планують підготувати 12 тренерів. Додамо, що більше десяти випускників Національного університету «Острозька академія» вже служать у лавах патрульної поліції Києва.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень