Головний аграрій України про ціни й африканську чуму

Олексій Павленко поділився своїми прогнозами цін на продукти харчування

Зранку міністр відвідав декілька сировинних підприємств та схвально оцінив їхню роботу. Після цього у приміщенні Рівненської ОДА відбулася зустріч міністра з виробниками сільськогосподарської продукції та пресою.

Першим Олексій Павленко повідомив, що повністю підтримує державну програму кредитування фермерських господарств, а з представниками ЗМІ поділився своїми прогнозами цін на продукти харчування:

– В Україні коефіцієнт самодостатності 2,5. Тобто на 252% ми забезпечені продуктами харчування. В рамках сезонних коливань ми очікуємо змін, але що стосується соціальних продуктів - ми не бачимо ніяких підстав для збільшення. Навіть навпаки, зараз найнижча за останні 5 років у світі ціна на продукти харчування.

Також міністр торкнувся теми випадків африканської чуми на Рівненщині. Він наголосив, що відповідні структури повністю готові до швидкого реагування і здатні вчасно локалізувати уражену місцевість. 

Нагадаємо, Олексій Павленко перебуває на Рівненщині з одноденним робочим візитом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень