На Рівненщині планують прокласти і відремонтувати близько 300 кілометрів доріг

До кінця наступного року

Про це сьогодні на засіданні комісії з питань будівництва та розвитку інфраструктури області повідомив її голова, Микола Кучерук:

– Більшість районів знайшли співфінансування для того, аби відремонтувати дороги місцевого значення. Сьогодні ми затвердили загальну суму - 370 мільйонів. По перспективному плану це має бути відремонтовано десь приблизно 162 дороги.

Також Микола Кучерук зазначив, що наразі Кабмін ще не розглядав питання будівництва та ремонту доріг на Рівненщині, адже нині триває формування всеукраїнського дорожнього фонду. В залежності від його розміру буде виділена певна сума для області, після чого з переліку затверджених доріг депутати визначать першочергові дороги, які будуть ремонтуватися у 2016-му році.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень