На Рівненщині перекрили трасу міжнародного значення

Парафіяни Київського патріархату із села Птича Дубенського району Рівненської області перекрили трасу Київ-Чоп

Про це повідомляє УНН.

Люди вимагають виконати рішення суду і накласти арешт на церкву Успіння Пресвятої Богородиці. Віряни хочуть, аби їхні односельці з УПЦ МП залишили храм.

На трасі утворився затор у кілька кілометрів. Окремі водії об’їжджають село польовими дорогами.

Нагадаємо, селяни Київського та Московського патріархатів не можуть поділити церкву. Парафіяни останнього виграли Вищий Господарський суд України, який підтвердив їхнє право на культову споруду. А ось за перехід храму до православної церкви Київського патріархату висловилися під час голосування більшість громади. Як відомо, представники Московського патріархату також перекривали трасу Київ-Чоп. Їх звинувачували у завезенні до села сторонніх людей, які заважають громаді домовитись. Натомість віряни обох церков пікетували приміщення Рівненської ОДА. Також у Птичі влаштовували цілодобове чергування  в церкві Успіння Пресвятої Богородиці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень