У Рівному школярі утилізували більше 170 кг батарейок

У Рівному завершився конкурс «Здай батарейку – подбай про майбутнє».

За період конкурсу до нього долучилися учні не лише з Рівного, а й з Тучинської школи-інтернату. Так, спільно школярі зібрали для утилізації майже 173 кілограми батарейок.

Зокрема, серед учасників конкурсу:

- учні 8-А класу Тучинської школи-інтернат,

- учні 7-Б класу ЗОШ № 2 на чолі зі старостою Владиславом Кочубеєм,

- учні ЗОШ № 11,

- учні ЗОШ № 27,

- учні НВК № 1,

- учні НВК № 2,

- учні ЗОШ № 24 ( 4А, 2А, 6А, 4б класів ),

- учні ЗОШ № 18 (6-Р, 8-А, 6-А, 3-Р, 2-Р, 2-Б класів),

- учні 2-Г класу ЗОШ № 13,

- учні 7-А класу ЗОШ № 25.

А також деякі учасники долучилися до конкурсу окремо, а не класами. Підтримали ідею проведення конкурсу й представники учнівського парламенту Рівненської гуманітарної гімназії. Школярі повідомили, що вже другий рік поспіль збирають і здають на утилізацію елементи живлення.

Нагадаємо, розпочався конкурс у квітні торік і тривав до 1 березня 2016 року. Організатори ставили за мету популяризувати бережне ставлення до екології серед учнів шкільного віку, донести до дітей і підлітків інформацію про небезпеку батарейок, якщо їх неправильно викидати та навчити їх правильно поводитися з небезпечними відходами.

Ті, хто принесли найбільшу кількість батарейок у 2015 році, напередодні новорічних свят отримали подарунки. А серед тих, хто долучився до конкурсу вже у 2016 році буде визначено переможців. Подарунки вже напередодні Великодня отримають ті учні, які зібрали найбільшу кількість батарейок для переробки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень