У Рівному хочуть реконструювати водопроводи на низці вулиць

Про це говорили сьогодні на засіданні бюджетної комісії Рівнеради

На це в бюджеті міста планують передбачити 2 мільйони 440 тисяч гривень. Варто зазначити, що освоювати кошти буде вже обласна рада, адже підприємство «Рівнеоблводоканал», до якого відносяться водопроводи, перебуває в обласній власності. А які конкретно об’єкти реконструйовуватимуть, розповів начальник управління бюджету і фінансів Рівного, Віктор Шульга:

Також на бюджетній комісії повідомили, що доходи бюджету Рівного збільшуються на 443 тисячі гривень за рахунок субвенції Здолбунівського бюджету для того, аби закрити питання по поліклінічному відділенню міської лікарні №2. Також планується виділити субвенцію на безоплатне харчування для дітей воїнів АТО в школах та дитсадках села Шубків. Нагадаємо, нині у Рівному цією пільгою користується більше 800 дітей. Чи виділять кошти на усі ці потреби, депутати вирішать вже 31-го березня під час засідання сесії Рівнеради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень