Рівненщина вперше за два роки отримає гроші на ремонт доріг

З держбюджету на це спрямують 53 мільйони гривень

Цьогоріч в Рівненську область на ремонт автошляхів з держбюджету спрямують більше 53 мільйонів гривень.

За ці гроші відремонтують близько 23 кілометрів доріг. Дорожні роботи проведуть у Дубенському, Острозькому, Рівненському та Здолбунівському районах, пише прес-служба Рівненської ОДА.

«Як розповів керівник служби автомобільних доріг у Рівненській області Микола Козачок, на автодорозі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече відремонтують три ділянки. Загалом тут заасфальтують 16 кілометрів від Дубенського району до Тернопільської області. Ця дорога користується популярністю серед туристів, цим маршрутом їдуть на відпочинок до Карпат. Під час туристичного сезону за добу по дорозі проїжджає близько 23 тисячі автомобілів, тож цей автомобільний шлях повинен бути максимально безпечний для водіїв», – зазначено в повідомленні.

Додамо, що планують також провести роботи і на ділянках доріг Рівне-Тайкури-Оженин, а також Городище-Рівне-Старокостянтинів. Загалом на цих автодорогах відремонтують близько 7 кілометрів.

Також за ці гроші реконструюють два мости – у селі Городок Рівненського району та Прикладники на Зарічненщині.

За словами Миколи Козачка, Рівненщина вперше за два роки отримає гроші з держбюджету на ремонт доріг.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень