Вибори мера Радивилова хочуть анулювати

Рівненський окружний адмінсуд сьогодні розглядатиме позов «Про визнання виборів міського голови Радивилівської міської ради об‘єднаної територіальної громади 27 березня 2016 року такими, що не відбулися»

До суду звернулася мешканка Радивилова Ольга Молінська, яка домагається у суді визнання того, що міський голова Радивилова Микола Карапетян не має права обіймати посаду міського голови, оскільки подає неправдиві дані у своїй автобіографії. Зокрема, як вважає пані Молінська, неправдивими є дані про освіту Микола Карапетяна. Суди щодо визнання недійсними виборів у зв‘язку з цією інформацією тягнуться з жовтня. Тоді Карапетян вчетверте став мером райцентру. До слова, тоді пані Молінська також брала участь у виборах.

27 березня Карапетян виграв на перших в області виборах голови об‘єднаної територіальної громади, до якої увійшли чотири сільські ради - Немирівська, Башарівська, Дружбівська, Підзамчівська та місто Радивилів.

Пані Молінська знову вимагає визнати вибори недійсними на підставі відповіді з Російської Федерації про те, що Карапетян не отримував диплома про вищу освіту на заочному відділенні політехнічного інституту.

Далі подаємо текст позову пані Молінської

 


                                         АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ

                                               ПРО ВИЗНАННЯ ВИБОРІВ МІСЬКОГО ГОЛОВИ РАДИВИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОБ"ЄДНАНОЇ
                                               ТЕТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ 27 БЕРЕЗНЯ 2016РОКУ ТАКИМИ, ЩО НЕ ВІДБУЛИСЯ.

         27БЕРЕЗНЯ 2016РОКУ Я,МОЛІНСЬКА ОЛЬГА ДМИТРІВНА, ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ГОЛОСУВАННІ НА ВІДПОВІДНИХ ВИБОРАХ.СВІЙ КОНСТИТУЦІЙНИЙ ОБОВ"ЯЗОК Я ВИКОНУВАЛА НА ВИБОРЧІЙ ДІЛЬНИЦІ №560609.ПІД ЧАС ГОЛОСУВАННЯ Я ЗВЕРНУЛА УВАГУ, ЩО МІЙ ВИБОРЧИЙ БЮЛЕТЕНЬ ПО ГОЛОСУВАННЮ ЗА КАНДИДАТУРУ НА ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ПІДОЗРІЛИЙ, НА РУКАХ ВІД НЬОГО ЗАЛИШИЛАСЯ ПОЛІГРАФІЧНА  КРАСКА І САМ ВІН БУВ ВЕСЬ ЯК ПРОМОКАШКА.Я ЗВЕРНУЛА УВАГУ І НА ІНШІ ВИБОРЧІ БЮЛЕТНІ, ВОНИ НЕ ВІДПОВІДАЛИ ВИМОГАМ ЗАКОНУ,СТ.74 ЗАКОНУ УКРАЇНИ  "ПРО МІСЦЕВІ ВИБОРИ", Я ЗВЕРНУЛАСЯ ДО МІСЬКОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ ІЗ ВІДПОВІДНОЮ СКАРГОЮ.РАДИВИЛІВСЬКА РАЙОННА  ДРУКАРНЯ МЕНЕ  ПОВІДОМИЛА, ЩО В НІЧ НА 27БЕРЕЗНЯ 2016РОКУ УСІ ВИБОРЧІ БЮЛЕТЕНІ БУЛИ ПЕРЕДРУКОВАНІ ТА ЗАВЕЗЕНІ НА ВИБОРЧІ ДІЛЬНИЦІ, А ВИБОРЧІ БЮЛЕТЕНІ ІЗ ПОМИЛКАМИ ЗНИЩЕНІ У РАДИВИЛІВСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДРУКАРНІ 26БЕРЕЗНЯ 2016РОКУ.
        ТАКИМ ЧИНОМ, ГОЛОСУВАННЯ НА ВИБОРАХ 27БЕРЕЗНЯ 2016РОКУ ВІДБУВАЛОСЯ НА ПІДСТАВІ ВИБОРЧИХ БЮЛЕТЕНІВ, ЯКІ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ ВИМОГАМ ЗАКОНУ. БЮЛЕТЕНІ ВИГОТОВЛЕНІ ІЗ ПОРУШЕННЯМ ВСТАНОВЛЕНОГО ПОРЯДКУ, ВИМОГ ТА ФОРМ. ВОНИ НЕ ПІДЛЯГАЮТЬ ВРАХУВАННЮ ПРИ ПІДРАХУНКУ ГОЛОСІВ. ДО ТОГО Ж, ДАНІ БЮЛЕТЕНІ МІСТИЛИ НЕДОСТОВІРНІ ВІДОМОСТІ ПРО ОСВІТУ КАНДИДАТА НА ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ КАРАПЕТЯНА М.А., ЯКИЙ НЕ МАЄ ВИЩОЇ ОСВІТИ, А В БЮЛЕТЕНІ ЗАЗНАЧЕНО, ЩО ВІН МАЄ ВИЩУ ОСВІТУ.ЦЕ ПІДТВЕРДЖУЄТЬСЯ ПОВІДОМЛЕННЯМ ІЗ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ №2.02-18/1695 :

 На Ваш запрос от 18.03.2016г.№18К сообщаем,что ДИПЛОМ серия РВ №808448 регистрационный номер78645 от 07 мая 1987го Всесоюзным ордена Трудового Красного Знамени заочным политехническим институтом КАРАПЕТЯНУ НИКОЛАЮ АРАКЕЛОВИЧУ не выдавался.Бланк диплома с указанным номером за университетом не числится...
             Первый проректор         Н.Ю.Анисимов.
      

  ВІДПОВІДНО ДО п.3 ч.4 ст.85 ЗУ "ПРО МІСЦЕВІ ВИБОРИ" ВІДПОВІДНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ МОЖЕ ПРИЙНЯТИ РІШЕННЯ ПРО ВИЗНАННЯ ВИБОРІВ ВІДПОВІДНОГО СІЛЬСЬКОГО, СЕЛИЩНОГО,МІСЬКОГО ГОЛОВИ, СТАРОСТИ ТАКИМИ, ЩО НЕ ВІДБУЛИСЯ.
         ПЕРЕЛІК ПІДСТАВ ВИЗНАННЯ ВІДПОВІДНИХ ВИБОРІВ ТАКИМИ, ЩО НЕ ВІДБУЛИСЯ, НЕ Є ВИЧЕРПНИМ. ВІДСУТНІСТЬ НА ВИБОРЧИХ ДІЛЬНИЦЯХ У ДЕНЬ ГОЛОСУВАННЯ ВИБОРЧИХ БЮЛЕТЕНІВ ВЗАГАЛІ ЧИ ВИКОРИСТАННЯ БЮЛЕТЕНІВ, ЯКІ НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ ВИМОГАМ ЗАКОНУ, Є БЕЗПЕРЕЧНОЮ  ПІДСТАВОЮ ДЛЯ ВИЗНАННЯ ВИБОРІВ ТАКИМИ, ЩО НЕ ВІДБУЛИСЯ.
         ЗГІДНО З  ч.1 ст.20 ЗАКОНУ УКРАЇНИ   "ПРО МІСЦЕВІ ВИБОРИ",ВИБОРЧІ КОМІСІЇ З МІСЦЕВИХ ВИБОРІВ Є СПЕЦІАЛЬНИМИ КОЛЕГІАЛЬНИМИ ОРГАНАМИ, УПОВНОВАЖЕНИМИ ОРГАНІЗОВУВАТИ ПІДГОТОВКУ ТА ПРОВЕДЕННЯ ВІДПОВІДНИХ МІСЦЕВИХ ВИБОРІВ .ПРИ ЦЬОМУ, ТЕРИТОРІАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ НА ПЕРІОД ЗДІЙСНЕННЯ СВОЇХ ПОВНОВАЖЕНЬ ЗАБЕЗПЕЧУЄ ОРГАНІЗАЦІЮ І ПРОВЕДЕННЯ МІСЦЕВИХ ВИБОРІВ У МЕЖАХ ПОВНОВАЖЕНЬ ТА У ПОРЯДКУ, ПЕРЕДБАЧЕНИХ ЦИМ ТА ІНШИМИ ЗАКОНАМИ УКРАЇНИ(ч.1 ст.25 ЗАКОНУ УКРАЇНИ"ПРО МІСЦЕВІ ВИБОРИ")
         ВІДПОВІДНО ДО ст.2  ЗАКОНУ УКРАЇНИ "ПРО МІСЦЕВІ ВИБОРИ" МІСЦЕВІ ВИБОРИ Є ВІЛЬНИМИ ТА ВІДБУВАЮТЬСЯ НА ОСНОВІ ГАРАНТОВАНОГО КОНСТИТУЦІЄЮ УКРАЇНИ ТА ЗАКОНОМ УКРАЇНИ "ПРО МІСЦЕВІ ВИБОРИ" ЗАГАЛЬНОГО РІВНОГО І ПРЯМОГО ВИБОРЧОГО ПРАВА ШЛЯХОМ ТАЄМНОГО ГОЛОСУВАННЯ.
        НА ПІДСТАВІ ВИЩЕВИКЛАДЕНОГО ТА ВІДПОВІДНО ДО КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ ст.ст.160-163,173 КОДЕКСУ АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДОЧИНСТВА УКРАЇНИ, ст.2.ст.40, ст.43,п.2 ч.1 ст.46,
 п.7 ч34 ст.74, п.3ч.4 ст.85 ст.ст.85 ст.ст.94-99 ЗАКОНУ УКРАЇНИ"ПРО МІСЦЕВІ ВИБОРИ",
                                                                     П Р О Ш У
            1.ВИЗНАТИ ВИБОРИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ РАДИВИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ОБ"ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ 27 БЕРЕЗНЯ 2016 РОКУ ТАКИМИ, ЩО НЕ ВІДБУЛИСЯ.

 29березня 2016р. МОЛІНСЬКА ОЛЬГА ДМИТРІВНА. тел.0667802229

 

Зауважимо, що розгляд позову відбудеться сьогодні о 17.00.

 


 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень