На Рівненщині хоче працювати один з найбільших у світі виробників кабельно-провідникової продукції

Його ознайомили з потенціалом області у Рівненській ОДА

Потенційні інвестори звернулися до Рівненської ОДА. Вони хочуть налагодити виробництво електричних кабельних мереж до автомобілів відомих світових концернів.

Йдеться про представників товариства «Електроконтакт України», яке належить французькому концерну Nexans, представництва якого працюють у 35 країнах світу.

Генеральний директор підприємства Андрій Гаврильчак розповів, що за 10 років роботи у Львівській області було запущено 3 заводи. Нині на них працює майже 1900 робітників. Усі вони мають достойну зарплатню та повний соціальний пакет.

Нині компанія має намір відкрити ще один завод, тож підшуковує місце його розташування. Тому як потенційний регіон розглядають Рівненщину. Найбільше інвестора непокоїть відтік трудових кадрів, зокрема за кордон.

Голова Рівненької ОДА запевнив інвестора, що нестачі кадрів в області він не відчуватиме, оскільки в області є база для перекваліфікації працівників, зокрема у Центрах зайнятості.

Тож нині інвестор має вивчити можливі варіанти об’єктів для розміщення виробництва.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень