Могла б повторитись смизька трагедія: під Костополем піймали ще одного «металошукача» (ФОТО)

У чоловіка військові виявили 150 елементів від протитанкових гранат, серед яких шість – вибухонебезпечні. 

У жителя Костопільщини виявили 150 елементів від протитанкових гранат, серед яких шість – вибухонебезпечні. 

Попри неодноразові застереження правоохоронців не проводити жодних дій із підозрілими та вибухонебезпечними предметами, а тим паче не приносити їх додому, на Рівненщині знову викрили «металошукача». Не застерігає навіть трагічний випадок у Смизі.

Чоловіка на підводі, із якої виднілися підозрілі предмети, помітили сьогодні, 24 липня, близько сьомої ранку військовослужбовці Рівненського полігону. Зупинивши погонича, виявили, що той перевозив предмети, схожі на вибухонебезпечні. Відтак на місце події викликали слідчо-оперативну групу та працівників вибухотехнічного відділу ГУНП.

Поліцейські вилучили у 68-річного жителя села Мала Любаша 69 елементів інертних протитанкових гранат та 75 хвостових частин до протитанкового гранатомета. І хоча вказані предмети загрози не несли, на возі також перебувала одна бойова головна частина до такого ж гранатомета.

Крім того, правоохоронці оглянули й господарство чоловіка, де серед брухту виявили п’ять частин артилерійських підривачів із вмістом вибухової речовини.

За фактом незаконного поводження з бойовими припасами та вибуховими речовинами слідчі розпочали досудове розслідування. Поліцейські вилучили небезпечні предмети та відправлятимуть їх на експертизу.

Досудове розслідування триває.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень