Молодиків, які скоїли групове вбивство на Рівненщині, взяли під варту

Так пасинок помстився за знущання над матір'ю

Трьом підозрюваним у жорсткому вбивстві чоловіка обрали запобіжний захід.

Нагадаємо, 14 липня 40-річний житель села Тайкури, якого без свідомості із численними тілесними ушкодженнями виявили у лісопосадці, помер від завданих травм у кареті швидкої медичної допомоги. 

Поліцейські у результаті проведених першопочаткових слідчих дій встановили причетних до злочину трьох зловмисників, серед яких — 18-річний пасинок померлого.

Через неодноразові скарги матері на побиття та образи з боку співмешканця у пасинка склалися неприязні стосунки з вітчимом. 

Аби помститися вітчиму, на допомогу хлопець покликав друзів: 18-річного рівнянина та 24-річного жителя Тайкур, які приїхали на авто.

Втрьох молодики силоміць посадили чоловіка до салону і вивезли в лісовий масив, що за кілька кілометрів від села. Там чоловіка лупцювали руками й ногами, доки він не втратив свідомість.

Отримані тілесні ушкодження виявилися несумісними з життям.

17 липня підозрюваним обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Наразі правоохоронці проводять комплекс слідчих заходів щодо додаткової кваліфікації дій підозрюваних за ознаками ще одного кримінального правопорушення за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень