Подружній конфлікт: рівнянка вдарила чоловіка кухонним ножем і лишила у під’їзді

Його знайшли сусіди

Поліцейські затримали рівнянку за ножове поранення. В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 37-річна жителька обласного центру, яка вчора завдала проникаюче ножове поранення своєму 37-річному чоловікові, повідомляє поліція. Потерпілого на сходовій клітці багатоповерхівки на вулиці Степана Бандери побачили сусіди, які викликали «швидку» та поліцію.

Слідчо-оперативна група встановила, що подружжя гостювало у своїх знайомих. Напідпитку між ними виникла сварка, через що обоє повернулися додому. Однак у власній квартирі конфлікт не вщух. У результаті дружина завдала удар кухонним ножем у живіт чоловікові.

Потерпілого із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували. Після операції його життю нічого не загрожує.

Жінку затримали. Правоохоронці вирішують питання про повідомлення їй про підозру за статтею умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Поліцейські також з’ясували, що подружжя виховує малолітню дитину, яка на той час перебувала у родичів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: кримінал
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень