«На порозі - нова хвиля»: Арестович пояснив раптовий вихід путіна в люди (ВІДЕО)

Бункерний дід, як завжди, грає на публіку. Справи погані

Зустріч глави Кремля з «матерями мобілізованих» – це сигнал великих проблем з мобілізацією в рф.

Це може означати нову хвилю призову.

Таку думку напередодні висловив радник Офісу президента України Олексій Арестович під час ютуб-ефіру з російським опозиціонером Марком Фейгіним.

– Це бажання говорити від імені народу в цьому випадку торкнулося проблем мобілізації. Це означає, що сигнал про неблагополучність мобілізації і неблагополучність того, що відбувається з мобілізованими, досягли такого рівня в Кремлі, що їх неможливо ігнорувати, і вийшов їх вирішувати особисто великий вождь. Тому що до цього він міг відбріхуватися і звалити все на Міноборони, – пояснив Арестович.

 

Каже: – Якщо знадобився вождь, значить сигнали вкрай неблагополучні. Крім того, це може означати, що на порозі нова хвиля мобілізації, і треба показати, що з попередньою все добре.

Нагадаємо, напередодні путін зустрівся з групою нібито матерів мобілізованих. Серед 17-ти запрошених жінок були прокремлівські функціонерки та активістки. Одній із таких матерів, яка втратила сина у війні, російський диктатор заявив: «Ваш син живий. І його мета досягнута. Це означає, що він із життя не дарма пішов».

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень