Ракетною атакою по Україні путін мстить за втрату Херсона, – ексочільник зовнішньої розвідки

Це вдарило по амбіціях путіна (с)

Ексглава Служби зовнішньої розвідки, генерал армії Микола Маломуж вважає, що ракетні удари по Україні – це помста російського диктатора за втрату єдиного обласного центру, який вдалося захопити від 24 лютого.

Втрата Херсона була «системним і великим військово-політичним стратегічним провалом путіна».

Це вдарило по його амбіціях. Він подивився на оцінки по Україні, по суспільному невдоволенню. Він це не зміг пережити та постарався будь-яким способом помститися. Він не тільки неадекватний в деяких відносинах, але і мстивий, – каже Микола Маломуж.

До того ж ракетні удари путін присвятив саміту «Великої двадцятки» на Балі, куди диктатор не поїхав. Водночас генерал наголосив, що кремлівський «фюрер» намагається формувати новий світопорядок, зокрема, і у питаннях нацбезпеки.

Концепція росії не сприймається ніким. Це було проговорено навіть у резолюції. Диктатор путін у відповідь навіть своїм партнерам – Китаю та Індії – показав, що продовжуватиме дуже потужний шантаж світу, – поділився екскерівник Служби зовнішньої розвідки.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень