Чи погодиться путін вивести війська з України?

Відповідь російського політика

Російський опозиційний політик Геннадій Гудков висловив думку про те, чи погодиться путін на умови України задля збереження влади та виведе свої війська.

За його словами, ймовірність такого розвитку подій становить 0%.

Путін може піти на якісь умови, лише якщо американці скажуть йому: «Володь, все, або тебе твої ж «зливають», або ми тобі обіцяємо гарантії безпеки в обмін на певні дії, які ти виконаєш і відійдеш від влади. А ми тебе вивозимо на Гаваї, забезпечуємо тобі острів з охороною, ти там собі живеш з Аліною і всі про тебе забувають».

 

Тому – це єдиний спосіб для нього зберегтися, але навіть не владу. Владу він не збереже. Я не вірю в те, що путін збереже владу, принаймні на якісь довгі періоди, – каже Геннадій Гудков.

На його думку, аби зберегти своє життя, путіну необхідно просити допомоги в США.

Акт капітуляції буде кінцем його сидіння в кремлі. Там народ наш злий, заздрісний, жорстокий. Ми ж бачимо, як вони себе ведуть, так би мовити, набрід в Україні, що називається армією. Вони не дадуть жити. Тому йому тільки одна дорога – попросити в американців прощення і допомоги, другого варіанту немає, – поділився політик.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень