На це місяцями не звертають увагу: ранковий симптом раку

До лікаря треба звертатися, якщо це триває два тижні й довше

Про початок розвитку серйозної хвороби можуть свідчити доволі неочевидні симптоми, які людині властиво ігнорувати. При цьому, деякі симптоми проявляються тільки зранку, тож на них тривалий період не звертають уваги.

Кашель може свідчити про хронічну втому, і навіть рак. Особливо, якщо людина починає кашляти відразу після пробудження. Лікарі зазначають, що це можу бути ознакою й інших хвороб.

Курці часто прокидаються з кашлем зранку. Проте, постійний кашель, що триває понад два тижні, треба перевірити. Особливо, якщо ви курите, - кажуть лікарі.

Якщо зранку людина прокидається з постійним болем у горлі, це теж може бути ознакою раку. Обов’язково треба сходити до лікаря, якщо й цей біль не минає за два тижні.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікування

Джерело: novyny.live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень