Як зустрічати новий день: ранкова молитва, що додає сил

І змінює світ навколо на краще

Часом у щоденній метушні нам бракує відчуття «особливості» кожного нового дня. Щоб не зустрічати ранки із вимученою гримасою – в очікуванні сотні нових проблем, спробуйте налаштовувати себе на щось хороше, дякуючи за все те, що маєте!

Для цього пропонуємо вам цю коротку молитву:

Боже, стаю на ноги і дякую Тобі за це, бо тисячі людей не мають такої розкоші – прокинувшись, встати на свої ноги. То ж якщо Ти так мене обдарував, значить, маєш на мене плани. Допоможи мені бути готовим до них!

Якщо сьогодні мої ноги захочуть віднести мене від Твоїх шляхів – зроби моє серце чулим до Твоєї Любові і утихомир мої пристрасті.

Ісусе, ти сходив багато доріг на землі, щоб виконати волю Свого Батька. Допоможи мені не забувати, що кожен мій крок має бути подібним до Твого.

Боже, не забудь про тих, хто колись вчив мене ходити і стежив за кожним моїм кроком. І дозволь, щоб зі мною були найдорожчі, коли робитиму свої останні кроки.

Кожної миті, Господи, нагадуй мені, що кроків по цій землі в кожного з нас обмежена кількість. І за невеликий час ми маємо встигнути так багато.

І прошу Тебе, Боже, коли будеш бачити, що моїм ногам не під силу пройти якусь дорогу, то візьми мене на руки, бо вся моя сила – у Тобі.

Джерело: Сім'я і дім

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень