Не типово: у Рівному публічно звернулися до кондуктора... з вдячністю

Бо працівниця вразила своєю поведінкою

У Рівному за останній рік кілька разів здіймався хайп через поведінку кондукторів на роботі. То кондуктор вигнала підлітка на мороз, то літнього чоловіка, то дитину без маски… І таких схожих випадків можна пригадати ще кілька, минаючи побутове хамство.

Втім у понеділок у спільноті Вилка Мікс з'явився допис Юлії. Дуже теплий, чемний допис, в якому дівчина зверталася до кондуктора зі словами вдячності. Ось цей текст:

Так осталось, що сьогодні їхала, цим тролейбусом до Чайки з ринку, часом користуюсь таким транспортом, була здивована, але приємно, в цьому тролейбусі поведінкою кондуктора.

 

Дуже ввічлива жінка, я сіла на місце для інвалідів, а вона мені каже знаю, що не зручно може перерядите там є вільне місце і так до Всіх людей!

 

Якось з повагою та по доброму, чесно приємно стало дуже, що з повагою до людей, дякую Вам!

У часи, коли навколо багато злості й люди неймовірно знервовані, такі позитивні вигуки привертають увагу.

Служба новин Радіо Трек завжди повідомляла про те, як за погане виконання обов'язків карають кондукторів. Але цього разу хочеться дізнатися, чи заохочує «Рівнеелектроавтотранс» таку чемну поведінку.

Нагадаємо, відсьогодні у Рівному подорожчала вартість проїзду у тролейбусах, і тепер за одну поїздку треба віддати 6 грн.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень