Митрополит закликав проявити милосердя до евакуйованих з Китаю українців

Владика закликав поводитися достойно

Очільник Волинської єпархії ПЦУ митрополит Михаїл звернувся до населення з приводу евакуації українців, які перебували в Китаї, повідомляє Волинь Пост.
 
Архієрей нагадав слова зі Священного Писання:
 
«Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх» (Ів.12:13), а також «Бо хто хоче душу свою зберегти, той погубить її, а хто ради Мене згубить душу свою, той її збереже» (Лк. 9:24).
Він звернувся до парафіян з проханням бути істинними християнами, готовими до прояву любові до ближнього, милосердя, співчуття та допомоги.
 
"Ми повинні бути готові прийняти своїх земляків на своїй батьківщині, звичайно, дотримуючись усіх норм гігієни та медичних рекомендацій.

 
У сучасному світі існує багато пошесті й окрім коронавірусу.
 
 
Зокрема, ми забули про зміну клімату, засмічення водойм, споживання некорисної їжі та інші вірусні інфекції, зокрема, й грип, епідемії якого щороку забирають життя українців.
 
 
Всю надію варто покладати на Бога.
 
 
Тому варто вести себе гідно, й тим більше, не брати участь в акціях проти людини. Згадаймо, що ми всі – українці й повинні жити у єдності в часи радості та лиха", - сказав владика.
Нагадаємо, небезпека поширення коронавірусу спровокувала масову істерію в Україні. Напередодні весь світ дізнався, як в нашій країні "доброзичливо" зустрічають своїх земляків.
 

Евакуйованих українців доправили у санаторій у Нових Санжарах на Полтавщині під крики протестувальників і кидання каміння в автобуси.

Про це ми писали тут:

Автобуси закидали камінням: евакуйованих з Китаю доправили в Нові Санжари (ФОТО/ВІДЕО)

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: релігія
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень