Втрутитися у конфлікт попросила владу Рівного релігійна організація

Конфлікт у неї виник з сусідом

Сусід з вулиці Князя Володимира, 70 перешкоджає проїзду до їхнього молитовного будинку на вулиці Івана Сірка, 25-А, де вони облаштували стоянку. На це поскаржився на останній сесії міськради голова релігійної організації «Ковчег спасіння» Микола Сільковський (на фото вгорі). За його словами, сусід не хоче, щоб представники їхньої релігійної організації їздили у нього під воротами. І додав:

Ми маємо землю на правах постійного користування. Ми можемо розмістити там не менше 30 автомобілів. І коли нам буде перекрито туди проїзд, ми просто змушені будемо ставити ці автомобілі вздовж вулиці Шухевича, що нам не забороняють правила дорожнього руху. Але це буде спричиняти незручності для інших учасників дорожнього руху. І псувати зовнішній вигляд вулиці Шухевича.

Щоб знайти вихід із ситуації, міський голова Володимир Хомко доручив депутатам створити спеціальну комісію і призначив її очільником голову комісії з питань законності та правопорядку Олександра Чубая.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень