Мул з дна Басового Кута хочуть продавати

Але спочатку проведуть дослідження

Мул з дна озера Басів Кут хочуть спробувати продати. Ідею висунули депутати міськради Олександр Довжаниця та Микола Бляшин. Це одна з низки пропозицій, які владці намагаються внести в программу захисту міських підземних вод і річок. Осад на дні Басівкутського водосховища пропонують дослідити. 

Якщо він виявиться придатним для використання у сільському господарстві, ним можуть зацікавитися відповідні компанії, розповідає депутат міьскради Микола Бляшин:

Оскільки ми передбачаємо очищення озера, тобто там є мули, грунти. Вони можуть мати економічну цінність. Є суб’єкти, які готові заплатити гроші, компанії, які кажуть, що готові попрацювати земснарядом безкоштовно, але мул продаватимуть від свого імені.

Така практика, зазначає політик, вже досить поширена. Таким чином місто очистить дно та береги озера від бруду та ще й з вигодою для себе. Пропозицію винесли на розгляд постійної комісії з питань міського господарства. За ініціативу проголосували достатньо депутатів, аби та потрапила на розгляд сесії міської ради.  

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень