Депутат Бляшин хоче каналізувати Басів Кут

Микола Бляшин стверджує, що працює над проектом каналізування тих вулиць, жителів яких «годували» обіцянками вже кілька років

Фото з особистої сторінки Миколи Бляшина у ФБ

Депутат міськради, юрист за освітою, Микола Бляшин розповів про листівки, які поширювались у районі Басового Кута. Вони стосуються питання каналізування цього мікрорайону. Про них ми писали у цьому матеріалі.

Депутат зауважив, що написане у листівках – компроментує його. Аби не вдаватись у деталі «політичних баталій», які, очевидно, існують між деякими депутатами рівненської міської ради, Микола Бляшин зауважив таке:

Не маю точної інформації про автора тих листівок… Той, хто поширює таку інформацію, не володіє проблемами округу і просто витягує ваш засіб масової інформації у брудні політичні ігри. До того ж, ця людина намагається очорнити робочу групу, яка працює над покращенням програми каналізування Басового Кута.

Микола Бляшин зауважив, що він, навпаки, хоче, щоб каналізацію у мікрорайон Басів Кут зробили. Депутат стверджує навіть, що вже зробив кілька кроків у цьому напрямку:

Два чи три депутатські звернення я подавав міському голові. Більше того, знайшлись проектанти, які вже розробили схему каналізування мікрорайону. Ця схема була надана міському голові. І найголовніше. Та програма, яка існувала (Програма розчищення і впорядкування малих річок та охорони підземних вод від забруднення на 2015-20 роки – ред.) не передбачала каналізування тих вулиць, про які йдеться у поширених листівках.

Перелік вулиць можна побачити тут:

Ті самі листівки, які поширювали на Басовому Куті

У розмові депутат Микола Бляшин підкреслив, що проблема із каналізуванням Басового Кута є комплексною.

А вищезгадана програма є такою, яку варто доопрацювати. Саме тому за неї і не голосувало кілька депутатів на останній сесії, 15 червня.

Микола Бляшин пообіцяв представити результати цього доопрацювання вже на найближчій сесії міської ради, яка запланована на початок липня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень