У Рівнераді не знають, чи є школа у Басовому Куті пам’яткою архітектури

Таких документів в управлінні немає

У приватизації приміщення колишньої 14-ї школи, що на Басів Куті, можуть з’явитися перешкоди.

Нагадаємо, про необхідність облаштувати там приватний садочок під час сесії Рівнеради оголосив міський голова Володимир Хомко.

З його слів, на облаштування приватного дошкільного закладу є інвестор, і цим необхідно скористатися, адже, зі слів очільника Рівного, попит на приватні дитячі садочки у Рівному є.

Утім, як стало відомо, у березні школу включили до переліку пам’яток архітектури місцевого значення.

Про наявність таких документів повідомив начальник міського управління культури Тарас Максименко.

Водночас, у міському управлінні комунальною власністю таких документів немає, говорить начальник управління Наталія Поліщук:

- Ми уклали договір з охоронною фірмою на охорону цього об’єкту, тобто там облаштоване робоче місце, цілодобово охорона здійснюється. Додаткової інформації про те, що це чи пам’ятка історії, чи культури, чи архітектури – немає. Тобто, перепон на сьогодні до того, щоб не ухвалювати рішення про приватизацію немає.

Бюджетна комісія ухвалила рішення на два тижні відкласти питання про підготовку проекту рішення про приватизацію приміщення на вулиці Залізничній, 34.

Аби за цей час, серед іншого, з’ясувати, чи справді об’єкт є пам’яткою архітектури і чи можлива у такому разі його приватизація.

Нагадаємо, у грудні торік на території цієї школи сталася пожежа.

Як занепадає пам’ятка архітектури у Рівному (9 ФОТО)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень