Чому не буде комунального дитсадка на Північному: пояснення влади Рівного

Про створення дитсадка у довгобуді на вулиці Євгена Коновальця, 16 городяни просили у кількох петиціях до влади

Цей довгобуд (на фото) влада Рівного колись продала Міжнародному економіко-гуманітарному університету для створення приватного дитсадка. Оскільки дитсадок тут не створили, чеез суд приміщення повернули у комунальну власність Рівного.

І городяни, зважаючи на нестачу місць у дитсадках міста, просили владу реконструювати цей довгобуд і відкрити у ньому комунальний дитсадок. Пропонували це зробити за кошти міста та Державного фонду регіонального розвитку. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації Рівняни вимагають добудови дитсадка на Північному.

Однак, виявляється, зробити цього не можна. Як пояснено у відповіді на петицію городян за підписом міського голови Рівного Володимира Хомка,

у разі розірвання або визнання недійсними договорів купівлі-продажу об'єктів, має бути прийнято рішення про повторний його продаж. Це передбачено спеціальним порядком, затвердженим постановою Кабміну. Тож іншого рішення бути не може. 

Втім, міський голова рівнянам пообіцяв, що не змінять цільове призначення приміщення. Тобто продаватимуть його знову для розміщення тут дитсадка. Зрозуміло, що той, хто його купить, розмістить тут приватний дитсадок, а не комунальний.    

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень