Рівняни вимагають добудови дитсадка на Північному

Створили петицію на сайті міської ради

Йдеться про напівзруйновану будівлю дитсадка на вул. Коновальця, 16, яку після судової тяганини вдалося повернути у комунальну власність. Недобудований дошкільний навчальний заклад відсудили в МЕГУ через те, що заклад не виконав свої зобов’язання щодо будівництва. Нагадаємо, в планах університету було відкриття тут приватного дитсадка. Минулої осені були виграні останні суди, і приміщення тепер належить місту.

В петиції зазначено:

За деякою інформацією міська влада збирається продати приміщення з аукціону, нехтуючи думкою мешканців мікрорайону "Північний". Враховуючи це, а також велику чисельність населення мікрорайону, вимагаємо у влади:

1. Терміново зробити реконструкцію та відновлення будівлі за кошти міста та Державного фонду регіонального розвитку

2. Залишити відновлене приміщення дитячого садочка в комунальній власності міста, що стане гарантією доступної дошкільної освіти для наших дітей.

Нагадаємо, заступник міського голови Галина Кульчинська про необхідність термінового вирішення питання з добудовою дитсадка говорила ще у листопаді минулого року

Додамо, що до кінця терміну збору підписів під петицією залишилося 43 дні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень