Чому на Басовому Куті не буде каналізації (ЛИСТІВКИ)

Про це у своєму листі до громади пише міський депутат Анатолій Чугуєвець

Фото - ЕРВЕ

Рівняни, які проживають на Басовому Куті, вже кілька років чують від міської влади про будівництво каналізації у їхньому районі. 

Обговорення цього питання «підживив» своїми інформативними листівками Анатолій Чугуєвець. Депутат поіменно назвав тих, хто зірвав голосування питання про каналізацію на минулій сесії Рівненської міської ради, яка була 15 червня.

За його словами, це Микола Бляшин та Олександр Довжаниця. Мовляв, через цих двох депутатів голосування за це питання «провалили».

Такі листівки із розшифрокою коментарів мера Володимира Хомка та відповідними роз'ясненням знайшли у своїх поштових скриньках жителі Басового Кута

Варто зауважити, що мова йде про каналізування 25 вулиць. Також міська влада говорить не про повне фінансування, а про співфінансування мешканців.

Нагадаємо, на останній сесії міськради звучала інформація про те, що Рівненський водоканал нібито розробив план каналізування Басового Кута.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень