Під стінами рівненського міськвиконкому пікет (ФОТО)

Та обіцянки

Торговці з ринку «Моріон» сьогодні прийшли на пікет до приміщення міськвиконкому, де проходило засідання бюджетної комісії. Нагадаємо, що власники ринку хочуть підвищити продавцям ціни на оренду кіосків удвічі.

Вони вже написали листа до міської влади з вимогою вплинути на рішення орендодавця.

До кількох десятків людей вийшов секретар міської ради Сергій Паладійчук, який сказав, що завтра зустрінеться з одним із власників «Моріону» Ігорем Свистуном:

Завтра на 2-гу годину він пообіцяв прийти та публічно сказати, що "я помилився, я відмотую історію назад". Він прийде сюди та публічно оголосить, що питання закриває.

Втім, Сергій Паладійчук пояснив орендарям, що повністю вплинути на політику приватного підприємства міська влада не може. Раніше у коментарі Радіо Трек Ігор Свистун пояснив, що ринок не приносить прибутку, тому його немає на що утримувати.

Окрім цього, територія потребує ремонту та реконструкції. Свистун запевняє, що таке підняття тарифу не вдарить по кишенях орендарів надто сильно. Втім, торговці «Моріону» іншої думки. Кажуть, що такі ціни їх розорять.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень