На купівлю Будинку побуту в центрі Рівного є три претенденти

Міський голова переконаний: приміщення обов’язково необхідно продати

Нагадаємо, сьогодні сесію міськради Рівного пікетували суборендарі Будинку побуту, що на центральному продуктовому ринку Рівного. 

Вони вимагали, щоб депутати продовжили МПП «Моріон» термін оренди приміщення до 2021 року або створили на базі приміщення комунальне підприємство. Адже люди бояться, що будівлю продадуть або здадуть в оренду, через що підприємці можуть втратити свої робочі місця.

Тож депутати вирішили продовжити «Моріону» термін оренди до 2021-го року. Саме до цього часу діє договір оренди земельної ділянки, прилеглої до Будинку побуту.

Разом з тим, міський голова Володимир Хомко упевнений, що будівлю необхідно продати. З його слів, нині є три претенденти, готові викласти за нього чималі гроші. Утім, у такому разі ціна для підприємців, що там працюють, зросте.

Тому Володимир Хомко каже, що, швидше за все, через чотири роки, коли термін дії договору оренди закінчиться, Будинок побуту таки продадуть з аукціону. Зважаючи на таку зацікавленість до цього приміщення, міський голова впевнений, що це буде вигідна угода, завдяки якій вдасться дуже дорого продати приміщення і місто таким чином добре заробить.

Нагадаємо, про долю Будинку побуту депутати дискутували вже кілька місяців поспіль. Навіть хотіли на його базі створити ритуальну службу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень