«Молитись онлайн - це те саме, що й лікуватись через комп'ютер», - священник з Рівненщини

Він вважає, що людина у своєму виборі йти чи не йти до церкви - вільне творіння Боже

В Україні можна в Страсну П'ятницю натовпами товктися у супермаркетах, але головне, щоб ніхто не посмів наблизитися до Церкви.

Господня Пасха, але всі посадовці та ЗМІ влаштували справжні гоніння на християн, які просто хочуть дотримуватися Українських та Православних традицій

Священик із села Морочне Зарічненського району Павло Дубінець висловив у соцмережі Фейсбук свою думку щодо того, чи йти у церкву на Великдень:

Павло Дубінець 

Цікаво: купувати продукти на свято, в масках і без масок, збираючись у натовп біля магазинів на проїзджій частині вулиць - можна, а ось освятити пасочки в храмах - не можна, навіть дотримуючись вимог карантину: будучи в масках і на рекомендованій відстані.

 

Таке враження що відсутність контролю в боротьбі з вірусом списують на церкву, залякуючи і погрожуючи. Принаймні, так все виглядить, коли гортаєш сторінки тут на фб. Не здивуюсь, якщо в святкові дні з'являться на порозі нацгвардійці з примусом поміряти температуру, а опісля скажуть, що - хворий на короновірус.

 

Зрозуміло: Береженого Бог береже, але істерія навколо церкви, пов'язана з хворобою, вже зашкалює.

 

Ніхто нікого не примушує і не закликає йти на Пасху до церкви. Людина у своєму виборі - вільне творіння Боже: хоче - піде, хоче - ні.


А молитись онлайн - це те саме, що й лікуватись через комп'ютер.


Чи може я помиляюсь? Усім гарного Великодня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень