Глазур на паску, яку зможе приготувати кожна господиня (ФОТО)
Без білків
Пропонуємо вам рецепт глазурі, у яку ви закохаєтеся. Рецепт простий і надійний.
Глазур залишається на пасці стійкою, не тече і не тріскається.
Але важливо приготувати всі прикраси для пасок до початку готування глазурі, бо вона дуже швидко застигає.
Легше працювати з помічником.
Для глазурі потрібно:
Желатин – 1 ч.л.;
Цукор – 200 г;
Вода – 8 ст.л.;
Лимонний сік – 1 ст.л.
Цієї порції вистачить для 6-8 пасок.
Заливаємо желатин 2 ст.л. води.
Поки желатин набухає, ламаємо на шматочки шоколад, ріжемо фініки, горіхи чи інші сухофрукти і смаколики, які вдасться купити під час карантину
Далі воду, яка залишилася, змішуємо з цукром і соком лимона, розігріваємо. Щойно сироп закипів, знімаємо з вогню і додаємо желатин.
Потім цю масу кілька хвилин збиваємо міксером.
Усе - глазур готова.
Покриваємо холодні паски.
Фото - Радіо Трек
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ