«MMM», «SALO», «ДЄД», «ДЕМБЕЛЬ»: які ще номери зареєстрували на Рівненщині

Усього в області 276 авто з незвичними номерами

У сервісних центрах МВС Рівненщини за 5 років зареєстрували 276 індивідуальних автомобільних номерів.

З початку року індивідуальні номерні знаки (далі - ІНЗ) отримав 31 автовласник. Торік таких було 54, повідомляє Радіо ТРЕК з посланням на пресслужбу сервісного центру МВС.

Серед індивідуальних номерних знаків, автовласники замовляли:

цифрові комбінації -  А7777А, V7777V, A777O

 

англомовні назви -  ANGEL, COFFEEMAN, ONE,  MMM, VIP та WOLF.

 

Також, серед найбільш незвичних номерів зустрічалися ЛЯЛЬКА, НОМЕРИ, ВОЛГА, ДЄД, МИХАЛИЧ, КОТЛИ, ГЕТЬМАН, ВИШНЯ, КАБАН, ДЕМБЕЛЬ, АЙБОЛІТ, СУПЕР, OPASNUY, SALO, TISTO, MOROZKO, SEDOY, ВІТАЛІК, ЧАРЛІ

 

Всі назви номерних знаків реальні.

На таких знаках можна розміщувати літери (української чи латинської абетки); літери та цифри; літери, цифри та графічний елемент.

Індивідуальний номерний знак має містити від 3 до 8 символів, якщо це лише літери. Якщо це літери та цифри – від 3 до 7 елементів (принаймні 2 символи з них мають бути літерами), для мототранспорту – від 3 до 6 символів (від 2 до 5 літер і цифр).

- ІНЗ дійсні тільки на території України. Такий номер можна замовити лише як доповнення до державного номерного знаку, але не замість нього, - зауважив заступник начальника регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області Віктор Залюбовський.

Замовити індивідуальний номерний знак можна у два способи:

  • онлайн на сайті hsc.gov.ua
  • безпосередньо у будь-якому територіальному сервісному центрі МВС

 

Термін виготовлення – до 40 днів.

Отримати ІНЗ можна у головному сервісному центрі МВС у Києві або ж у відділенні «Нова пошта» (вартість доставки ДП «Інфотех» – 500 грн, тел. (044) 483-43-01).

Після отримання індивідуальних номерних знаків необхідно звернутись до сервісного центру МВС для перереєстрації транспортного засобу.

Послідовність дій для отримання послуги:

подати повний комплект документів, необхідний для виготовлення індивідуальних номерних знаків, до адміністративного органу

 

оплатити адмінпослугу

 

отримати комплект індивідуальних номерних знаків у головному сервісному центрі.

Вартість послуги: (без ПДВ):

♦300 грн  - три символи (мінімальне замовлення);

♦+ 90 грн  -  кожний наступний (до восьми символів);

♦500 грн - графічний елемент;

♦144 грн 36 коп  -  вартість спецпродукції (номерних знаків для авто);

♦138 грн  -  вартість спецпродукції (номерних знаків для мотоцикла).

Що НЕ можна наносити на ІНЗ

 

На ІНЗ заборонено наносити написи дискримінаційного характеру за ознаками мови, расової та національної належності, ставлення до релігії, соціального й майнового стану, статі, освіти, роду та характеру занять, місця проживання;

⇒написи ненормативного походження;

⇒символіку, абревіатури або скорочені назви установ, організацій, підприємств без їхньої на те письмової згоди (на індивідуальні номерні знаки транспортних засобів, що належать фізичним чи юридичним особам);

⇒знак (торговельну марку) фізичної чи юридичної особи, що належить іншій фізичній або юридичній особі, без їхньої письмової згоди;

⇒графічний елемент дискримінаційного характеру. графічний елемент, що схожий за накресленням із літерами чи цифрами;

⇒імітацію зображення Державного Герба України або Державного Прапора України (крім символів державної належності, передбачених чинними державними стандартами України), державних символів інших країн та міжнародних організацій, офіційні назви органів державної влади України або їх скорочені найменування, крім випадків, передбачених чинним законодавством;

⇒написи, в яких одночасно використовуються літери української та латинської абеток, за винятком літер, що збігаються за написом.

Більше інформації щодо отримання ІНЗ можна знайти на сайті сервісного центру МВС.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень