Рівнянин поскаржився на сервісний центр МВС (ФОТО)

Бо там, каже, чималі черги

На роботу Рівненського сервісного центру МВС поскаржився у Фейсбуці керівник громадської ініціативи «За чесний тендер» Святослав Клічук. Він переобладнав авто на газ, а для цього треба було внести зміни у техпаспорт авто.

...на це дається 10 днів дійсності Сертифікату. Сертифікат - це така нова схема, на якій молода і креативна команда, разом з потужним міністром заробляють додаткові кошти.

 

Стара і некреативна з тим же міністром теж заробляла, але я не про те.

 

У мене було 2 дні (так склалося), щоб зробити відповідний запис в техпаспорт. А електронна черга в рівненський Сервісний центр МВС мене ставила аж на 5-й день.

 

Пробував, пробував зареєструватися і нічого. Аж бачу, там же можна ще в Дубні чи Сарнах спробувати. Спробував. В Дубні став на чергу одразу на наступний день, поїхав і все встиг.

 

Речник Рівненського сервісного центру МВС Рівного Ярослава Княжинська пояснила:

У сертифікату терміну дії нема. Але постановою Кабміну передбачено, що зареєструвати (перереєструвати) транспорт потрібно протягом 10 діб після придбання (одержання) або митного оформлення, або тимчасового ввезення на територію України, або виникнення обставин, що є підставою для внесення змін до реєстраційних документів.

 

Строк державної реєстрації продовжується у разі подання документів, які підтверджують відсутність можливості своєчасного її проведення власниками транспортних засобів (хвороба, відрядження або інші поважні причини).

 

У сервісних центрах МВС штрафні санкції щодо протермінування строку реєстрації /перереєстрації транспортного засобу непередбачені.

У період карантину, за словами Ярослави Княжинської, у сервісних центрах МВС надають послуги тільки за попереднім особистим записом онлайн на сайті сервісного центру або, якщо там нема електронної черги (у Рівненській області такий сервісний центр МВС є у Володимирці), запис проводять за телефоном регіонального сервісного центру 0362 67 02 07.

Якщо громадянину не підходить дата на відвідини сервісного центру МВС, який він обрав, скориставшись послугою «Запис в електронну чергу», він може обрати будь-який інший сервісний центр МВС, де наявні вільні дати.

При виникненні запитань Ярослава Княжинська радить звертатися за номером телефону вище.

А також пояснює, що у сервісному центрі у Рівному на кілька днів наперед розбирають місця в електронній черзі, бо

сюди звертаються люди з інших областей України, що дозволено законом.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень