Коронавірус не завада: понад 30 тисяч водійських посвідчень видали на Рівненщині з початку року

10371 – це посвідчення водія, які видані вперше

Найбільшу кількість водійських посвідчень сервісні центри МВС видали в червні – 1676.

Отож, як отримати посвідчення водія вперше, зазначили у сервісному центрі МВС:

  • Знайти автошколу.
  • Пройти навчання в автошколі з групою або за індивідуальним графіком. Для подачі документів візьміть з собою паспорт, ідентифікаційний код, медичну довідку (форма 083/о), одну кольорову фотографію 3,5х4,5 см.
  • Скласти іспити в автошколі. Скласти внутрішні іспити в автошколі та отримати свідоцтво про закінчення навчального закладу.
  • Звернутись до сервісного центру МВС. Обрати зручний час. Не забудь з собою взяти паспорт, копію ідентифікаційного коду, медичну довідку (форма 083/о).
  • Скласти іспит в сервісному центрі МВС. Іспит на отримання посвідчення водія складається з двох частин: теоретичної та практичної.
  • Отримати посвідчення водія. Вперше посвідчення водія видається на 2 роки. Документ отримується на місці. 26 гривень — складання іспитів, 219 гривень — бланкова продукція.

Також від початку року сервісні центри МВС в Рівненській області здійснили 54926  реєстраційних операцій транспортних засобів.

Найактивніше громадяни реєстрували транспортні засоби у липні – 7708, а от найменше – у квітні, лише 114. У сервісному центрі кажуть, це зумовлено умовами карантину. Адже з 19 березня по 12 травня 2020 року сервісні центри МВС працювали  за окремим графіком, переважно у режимі онлайн.

У сервісних центрах МВС нагадують, у зв’язку з пандемією усі послуги надаються лише за попередньою реєстрацією.

Зареєструватися можна  на сайті  сервісного центру МВС в Рівненській області.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень