На Рівненщині виявили 25 «сумнівних» автівок

Їх виявили фахівці сервісних центрів МВС краю

У сервісних центрах МВС Рівненщини експерти виявляли автомобілі з підробними номерами кузовів та двигуна. Про це інформує пресслужба Рівненського регіонального сервісного центру:

 - З початку року під час експертизи виявили 24 транспортних засобів, які містили ознаки підробки номерів кузовів і лише 1 автівка з ознаками підробки двигуна.

 

Аби вберегти себе від придбання транспортного засобу із перебитими номерами кузова чи двигуна, варто звернутись до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі-продажу та перереєстрації авто в присутності продавця і покупця.

 

Договір купівлі-продажу укладається безкоштовно при перереєстрації транспортного засобу та заповнюється адміністратором в електронній формі.

 

Важливою процедурою в даному процесі  є проведення працівниками Експертної служби МВС огляду або експертного дослідження транспортного засобу.

До слова, у сервісних центрах МВС Рівненщини працівники експертної служби МВС з початку року  оглянули 53106 транспортних засобів. 

Огляд транспортного засобу безкоштовний та є обов’язковим. 

А експертне дослідження – платна послуга. Його  проводять на розсуд власника авто, якщо виникли сумніви щодо вірогідності певних даних.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень