У соцмережі пишуть, скільки коштує «порішати» у сервісному центрі МВС Рівного

І Львівщини

Користувачів соцмережі Фейсбук зачепила наша публікація Рівнянин поскаржився на сервісний центр МВС

Вони пишуть, що вартість послуг "рішал" сервісного центру, які без черги за кілька хвилин чи годин вирішують питання щодо оформлення транспорту, обходяться  у суми від 500 до 3000 грн.  

Коля Кузьмич Працівники Мрео всіх перекупів і рішал в чергу ставлять. Щоб переоформити автобус - 3000 грн, через рішалу, за годину і номера, і документи. Самому потрібно тиждень. Ось так то....  Вони забивають черги наперед. І ти нічого не зробиш. Заходиш в Метро, там біля кав'ярні їх ціле стадо. Любе - голубе, тільки плати гроші.

 

Олексій Чепурко Коля Кузьмич так вся техніка і зміни проводяться. Самому майже ніяк, а '' рєшала'' за пару годин все робить. І в чергу в будь який час запише, і документи, і чекать не треба. Гроші....

 

Валерий Новак Рішали за 2500 зверху пропонували. Самотужки - 1600 і 5 годин часу. Реєстрація 5 хв на слідуючий день. Все прозоро.

 

James Laurie Це у Львівській області х.р запишешся в електронну чергу. Півтора місяця три рази на день я сидів і клацав, і ноль. Але по приїзду за 500-1000 грн все рішається за дві години і ваша машинка зареєстрована. Рагуль в мрео в Стрию по телефону сказав, що я просто псіхую, адже його друг вчора заєструвувася на 28.06 без проблем. Ви розумієте, що це г..но мало того що бреше, та й ще й не знає, що 28 числа був і є День Конституції, і це - вихідний день і це - неділя. Одним словом, мусор недаремно називають "мусором". А про оплату послуг?? Тільки в одному банку на території мрео, де 60 грн тільки за чеки, і 40 хв в черзі. Просто потвори.

Але є також користувачі, які називають брехнею те, що нереально без "рішал" отримати швидко послуги сервісного центру:

Samchyk Serg брехня, реєструються в неті на сайті сц, черга в 3-7 днів і вперед.

 

Сергій Антимонюк Та брехня! За три місяці чотири машини оформляв сам, без "рішал"! Займає процедура близько 2-3 годин, причому найдовше - це черга до експертів. Перший раз було довго, поки в'їхав в суть документації та куди за чим бігти. Далі все швидко. Тому не вводьте людей в оману, що без рішал нічого не можна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень