Міська лікарня у Рівному оголосила збір копійок

Аби врятувати життя онкохворим діткам

Адміністрація, профспілка та колектив КНП «Центральна міська лікарня» долучилися  до акції «Копійки рятують життя». У такий спосіб медики й пацієнти лікарні можуть долучитися до збору коштів для онкохворих діток.

Як ми повідомляли раніше, акцію започаткував  благодійний фонд «Скарбниця Надії» ще у жовтні. Вони збирають монети будь-яких номіналів, й зокрема ті, що цього року виходять з обігу.

Кошти можна і самостійно перерахувати на рахунок фонду у відділеннях ПриватБанку або Ощадбанку, або передати зібрані кошти в бухгалтерію фонду.

Звертаємось до усіх небайдужих підтримати хворих діток та їх сім`ї у життєво складний, надвідповідальний час для них! Адже лікування часто дороге і тривале. Кожна копійка, кожна гривня важлива і наближає їх до одужання, - повідомляють у міській лікарні.

Скринька для збору коштів знаходиться на другому поверсі поліклініки, що межує з переходом терапевтичного корпусу.

До слова, важкохворі діти у Рівному неймовірно потребують підтримки. Адже постачання медпрепаратів для цієї категорії хворих за весь 2020 рік так й не було. Про проблеми з закупівлями благодійники повідомляли ще з травня, а у вересні виходили на протести. Міністр охорони здоров’я Максим Степанов тоді заявив, що проблему вирішать, а скарги волонтерів назвав політичними.

Катастрофа з ліками для важкохворих дітей: що кажуть відповідальні чиновники на Рівненщині

Здати копійки на порятунок дітей відтепер можна у центрі Рівного 

100 тис. грн копійками назбирали у Рівному для хворих діток

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень