«Я не здивована, що міністра охорони здоров'я привели саме в центральну міську лікарню», – Кульчинська

Кількість місць у медзакладі скоротилася

У центральній міській лікарні зменшилася кількість місць для хворих на коронавірус, які потребують стаціонарного лікування. 

Нині у медзакладі є 95 місць для таких хворих. 

Місця зменшили через те, що це дозволяє ситуація з хворими на коронавірус. Останніми днями в стаціонарі перебуває 70-60 людей. Є ще й резервні варіанти. Для рівнян нічого не зміниться:

Якщо ви захворіли на коронавірус й потребуєте стаціонарного лікування, то гарантовано будете лікуватися в центральній міській лікарні, – розповіла заступниця міського голови Рівного Галина Кульчинська. 

Вона також зауважила, що медзаклад є один з найкращих не тільки в області, а й в Україні.

Я не здивована, що міністра охорони здоров'я привели саме в центральну міську лікарню, а не в якусь з обласних. Оскільки там є що показати. Рівень центральної міської лікарні дуже високий, – розповіла Галина Кульчинська. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень