Творити добро – легко: у Рівному стартувала акція «Копійки рятують життя»

Кошти збирають для онкохворих діток

[media=200654] 

Акцію днями оголосив благодійний фонд «Скарбниця надії».

Представники фонду збирають застарілі монети і купюри, які вже вивели з обігу. Це, зокрема, 25 коп. і гривневі банкноти старих зразків (до 2003 року), які з 1 жовтня перестали бути платіжними засобами.

Кожна така монетка чи гривня допоможе врятувати життя важкохворих діток, пояснила голова БФ «Скарбниця надії» Мар’яна Рева. Каже, після завершення акції ці гроші обміняють у державному банку і передадуть на лікування малечі.   

Для того, щоб долучитися до акції, старі монетки чи гривники потрібно принести до фонду, що знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Данила Галицького, 19 - офіс №519.

Приймають там, звісно, не лише монети й купюри, які вже вийшли з обігу, а й інші кошти.

Між тим, до акції вирішили долучитися патрульні та деякі місцеві підприємці. Зробити це закликають й усіх інших небайдужих.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень