Неправильний діагноз і втрачений час: врятувати жінку може 126 тис. грн (ФОТО)

Родина благає допомогти зібрати ці кошти

Подвійне горе спіткало родину Сущуків із села Ставки Рівненського району. Кілька років тому від раку гортані передчасно помер голова сімейства, а зараз страшний діагноз поставили і його вдові, у якої – двоє дітей та маленькі онуки.

Після кількох місяців боротьби з начебто «пневмонією» в Ольги Сущук діагностували рак легень (аденокарцинома правої легені).  

Родина не може самостійно зібрати кошти на лікування, адже всі збереження уже витратили на операцію і обстеження (а це - близько 75 тис. грн), розповідає донька хворої – Наталія.

За її словами, лише одна хіміотерапія коштує 21 тис. грн, а курс лікування розрахований на 6 таких блоків. Тобто загалом, аби продовжити боротьбу за життя жінки, родина має зібрати 126  тис. грн.

[media=161445][media=161446]

Донька Наталія благає усіх небайдужих, за можливості, допомогти їм назбирати кошти. Реквізити картки «ПриватБанку» для охочих подарувати жінці шанс на життя:

5168 7573 8097 6425 – донька, Мельник Наталія Володимирівна

Ольга Сущук, якій вкрай потрібна допомога

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень