Держава заборгувала лікарні кілька мільйонів. Без фінансування вона більше не прийме хворих з області

Влада Рівного обурена

Зараз у міській лікарні лежить 92 хворих на коронавірус, з них лише 40 – мешканці міста, решта – з області.

Ми витрачаємо свої кошти на їхнє лікування. Але якщо у нас лікується, приміром, мешканець Олександрії, то нехай Олександрія за нього й платить. Коштів держави нам не вистачає, маємо уже більше 3 мільйонів боргу, доплачуємо свої, - сказав міський голова Рівного Володимир Хомко.

Крім того, в ефірі Радіо Трек він також повідомив про наміри будувати нове приймальне відділення Рівненської центральної міської лікарні, на яке обласна влада обіцяла надати 26 млн грн, але виділила лише 7 мільйонів.

За ці гроші розкопати яму, і щоб воно стояло?! Навіть не починатимемо, бо це буде довгобуд на 100 років! – сказав Володимир Хомко.

Колишній міський голова Рівного Володимир Хомко

Міський голова припустив, що у разі, якщо хворих на коронавірус, які потребують госпіталізації, буде понад 50% від кількості ліжок, виділених у міській лікарні, заклад більше не прийме хворих з області.

Без фінансування місто більше так робити не може. Є інші резервні лікарні, нехай вони приймають, - резюмував міський голова.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень