Мінус три кілограми за тиждень: у воду треба додати одну спецію

Це секрет, яким користуються знаменитості

Вода – один із найефективніших напоїв для схуднення. Щоб досягти бажаної форми, потрібно лише додати ложку однієї прянощі у воду та випити. Ось рецепт, який допоможе скинути три кілограми за один тиждень. 

Останні дослідження показують, що один напій дозволяє ефективно позбутися зайвих кілограмів.

Все, що вам потрібно зробити, - це додати у воду корицю.

Вчені встановили, що кориця активізує термогенез, тобто вироблення тепла організмом, а це допомагає спалювати більше калорій. Крім того, ця спеція, як відомо, знижує апетит, дозволяє контролювати споживання не здорових продуктів. Нарешті, вода з корицею сприяє перетравленню жирів та вуглеводів, перешкоджає накопиченню жирових відкладень в організмі. У поєднанні зі здоровим харчуванням та фізичними вправами вода з корицею є ефективним способом схуднути. 

Рецепт води з корицею:

Налийте в каструлю один літр води, додайте шість паличок кориці і дайте настоятися. Після того як пряність віддасть свій колір та аромат, напій готовий.

За бажанням можна додати гвоздику або лимон.


Воду з корицею рекомендується пити тричі на день.


Вода з корицею допомагає покращити травлення. Кориця розщеплює жирну їжу та спрощує її травлення. Вживання води з корицею до їжі позбавить вас здуття живота, нудоти та печії. На додаток до цього кориця є природним антисептиком, який вбиває шкідливі бактерії в кишківнику.

Якщо ви хочете схуднути, воду з корицею краще пити перед сніданком. У цей момент наш організм найбільше готовий до спалювання жиру та схуднення. Вживання води з корицею до сніданку допомагає прискорити обмін речовин та розпочати день із користю для здоров'я.

Ви також можете пити її протягом дня, в обідню пору або рано ввечері. 

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень