Неочікуваний поворот: фініки викликають незворотні зміни в організмі

Вони буквально запускають процес омолодження

Ізраїльські науковці відкрили омолоджувальний ефект фініків. Виявляється, саме вони можуть призупинити  процеси старіння організму.

На думку вчених, достатньо їсти по 100 г фініків на день. Ці солодкі плоди піклуються про здоров'я судин, забезпечують нормальне кровопостачання всіх органів та тканин, знижують рівень pH крові й значно очищають кровоносні судини.

Чисті судини, відсутність атеросклерозу та інших серйозних судинних захворювань допомагає зберігати бадьорість духу і тіла, молодість систем та органів на тривалий час.

Фініками полюбляють замінювати солодощі, які ми споживаємо впродовж дня.  Але погодьтеся, вони не настільки шкідливі для фігури і здоров'я.

Навіть жінкам, які  худнуть, корисні фініки, нехай не під час суворої дієти, а в проміжках між ними. Це, крім іншого, допоможе утримати вагу.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень