Мінсоцполітики «атакує» рівнян листами (ФОТО)

Так вони повідомляють про призначену родині субсидію

Як ми повідомляли, у березні цього року змінилася процедура отримання родинами допомоги на оплату комірного.

Процес виплати монетизованих субсидій розпочнеться наступного тижня, з 12 березня.

Нагадаємо, пенсіонери отримуватимуть призначені їм субсидії разом із пенсією (або на банківську карту, незалежно від того, в якому саме банку відкритий рахунок. Або гроші приноситиме листоноша - разом з пенсією), а інші родини, які звернулися за субсидіями у 2018 році, отримають гроші у найближчому відділенні «Ощадбанку».

Зокрема у своїх поштових скриньках рівняни, які отримують субсидії, знайшли персональні листи від Міністерства соціальної політики України, де пояснюють, як саме працюватиме механізм видачі субсидій.

У листі йдеться:

Суму призначеної субсидії Ви отримаєте грошовим переказом через систему термінових переказів «Швидка копійка» або шляхом зарахування на поточні рахунки відкриті у АТ «Ощадбанк». Для отримання грошового переказу Ви можете обрати дату та час візиту у відділення «Ощадбанку» за допомогою сервісу призначення зустрічі на офіційному сайті банку: www.oschadbank.ua 

Щоб отримати виплату при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу, та ідентифікаційний номер.

Виплати проводитимуть після 12 березня 2019 року. У разі виникнення додаткових питань  звертайтеся до Контакт-центру  Ощадбанку за номером 0 800 210 800.

 

Крім того, Мінсоцполітики звертається до рівнян із проханням вчасно та в повному обсязі сплачувати за спожиті комунальні послуги.

Нагадаємо, відтепер більше не існує поняття «обов’язковий платіж». Якщо у травні домогосподарство матиме прострочену на понад місяць заборгованість на суму більше, ніж 340 гривень - субсидію на новий період не призначатимуть. Більше деталей тут.   

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень