Мінрегіонбуд озвучив, скільки грошей дадуть цього року на відновлення дитсадка на Коновальця (ФОТО)

У Рівному отримали відповідь на запит щодо розподілу коштів

Як ми повідомляли, у Рівному розпочалося відновлення дитячого садочку на мікрорайоні Північний. Минулої суботи туди навіть заїхала спецтехніка, для розчищення території для будівельного майданчика.

Ініціативна група мам з мікрорайону раніше зверталися у Міністерство регіонального розвитку за підтримкою у питанні будівництва садочку. Сьогодні сімейна радниця Олена Бобровська, яка відстоює питання відновлення садочка на усіх рівнях опублікувала у Фейсбуці відповідь від Мінрегіонбуду.

Садочок на Коновальця отримає у 2019 році з Державного фонду регіонального розвитку – 10 мільйонів гривень.

І хоча у відповіді зазначено, що Рівненська ОДА іще не надавала запит щодо фінансування проектів до Мінрегіонбуду, у коментарях під власним дописом Олена Бобровська зазначає:
 

Далі бюрократичний процес та передача документів до Мінрегіону! Цієї п’ятниці Рівненська ОДА передасть увесь пакет документів по проектах які мають фінансуватися з ДФРР з усієї області у Міністерство.
 

Нагадаємо, що за рейтингом проектів садочок на Коновальця посів друге місце, одразу за проектом відновлення стадіону «Авангард».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень