Міністр Зубко відреагував на будівництво дитсадка на Північному (ФОТО)

У суботу стартували будівельні роботи на Коновальця, 16

Сьогодні на територію довгобуду дитячого садочку на мікрорайоні Північний заїхала будівельна техніка. На вулиці Коновальця, 16 розпочалися будівельні роботи.

Нагадаємо, група ініціативних батьків з мікрорайону Північний, на чолі з сімейною радницею Оленою Бобровською відстоюють питання добудови дитячого садочка уже понад два роки.



Тривалий час питання гальмувалося через юридичні тонкощі передачі майнового комплексу садочка від МЕГУ у власність міста.  Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко допоміг подати проект на конкурс для отримання фінансування коштом Державного фонду регіонального розвитку. Потім були зустрічі ініціативної групи із міністром регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадієм Зубком. І наприкінці травня ДФРР погодився фінансувати 23 проекти на Рівненщині, серед яких зокрема і садок на Коновальця, 16.

Сьогодні Олена Бобровська побувала на місці будівництва, зустрілася там з Олексієм Муляренком та його заступником Ігорем Тимошенком. І саме на допис Олени Бобровської у Фейсбук і відреагував міністр Геннадій Зубко
 

Геннадій Зубко Вітаю всю Вашу гарну, енергійну і позитивну команду з початком робіт! Позаду дискусії, проектні рішення і пошук фінансів. Радий, що маю можливість бути разом і працювати в нашої країні з такими небайдужими мамами і відповідальними громадянами! ✌️
 

Замовником будівництва садочку на Північному стане департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації. Відвідувати дитячий садочок зможуть понад 200 діток. Задекларована вартість будівництва 132 мільйони гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень