Міністр Зубко пообіцяв провести розслідування щодо керівника будівельної інспекції Рівненщини (ФОТО)

Сьогодні у межах робочої поїздки на Рівненщині перебував міністр регіонального розвитку Геннадій Зубко. Він перевірив запуск телемедицини на Рівненщині

Візиту міністра у Рівному очікували представники будівельних компаній обласного центру. Вони пікетували під стінами обласної адміністрації з вимогою звільнити керівника державної архітектурно-будівельної інспекції (ДАБІ) Рівненщини Ігоря Мічуду, бо підозрюють його у корупції.

Розповідають, що окрім обласної інспекції Ігор Мічуда очолює і громадську організацію, яка ініціює перевірки будівництв, у разі якщо компанії відмовляються платити гроші, говорить власник ЖК «На Щасливому» Роман Коріс:

- Є така «Асоціація працівників будівельної галузі міста Рівне». Засновником цієї асоціації є Мічуда Ігор Володимирович. Ця асоціація пише начальнику управління ДАБІ у Рівненській області Мічуді Ігорю Володимировичу, що виявила якісь порушення і просить провести перевірку. Це є зловживання, це корупція.

При цьому, каже Роман Коріс, вони готові нести відповідальність у разі, якщо справді щось порушили.

Забудовники скаржаться на нерівні умови, і звернули увагу на те, що декому вдається зводити багатоповерхівки на подвір’ї ОСББ чи уникати відповідальності, коли замість 1-поверхового гаража у результаті виходить триповерхова споруда. Як приклад, навели адреси Соборна, 32 та Гагаріна, 22.

[media=137749] [media=137748]

Про усі ці факти будівельники готові повідомити до правоохоронних органів. Міністр під час брифінгу пообіцяв провести розслідування.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень