Мешканка Дубенщини прихистила нелегала, а тепер відповідатиме за це

Двох іноземців видворять з України

На Рівненщині тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант»

Зокрема у Млинові днями правоохоронці виявили двох іноземців — 48-річного громадянина Молдови та 51-річного громадянина Російської Федерації, які проживали на території України з порушенням міграційного законодавства.

48-річного громадянина Молдови, який незаконно проживав у жительки Дубенського району притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні й транзитного проїзду через територію України). Крім того, прийнято рішення про примусове його повернення до країни походження.

На громадянку, яка надавала місце для проживання іноземцю-нелегалу також склали адмінпротокол за статтею 205 (невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства).

А 51-річний громадянин Російської Федерації вже потрапляв у поле зору правоохоронців: у листопаді 2019 року було прийнято рішення про примусове його повернення на територію країни походження. Однак, чоловік, проігнорував рішення міграційної служби й почав переховуватись від працівників поліції.

Тому, після встановлення його місця перебування та затримання порушника притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 203 КУпАП та помістили до Пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з метою його подальшого примусового видворення з території України до країни походження.

Профілактичні заходи триватимуть до кінця вересня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень