Іноземних нелегалів, які щойно вийшли з в'язниці, затримали на Рівненщині

Чоловікам загрожує депортація

Двоє іноземців без документів затримали на Рівненщині сьогодні.

Поліцейські з'ясували, що 38-річний громадянин Литви та 47-річний грузин у місцях позбавлення волі на Рівненщині відбували покарання.

Один шість років перебував за ґратами за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, а інший – понад чотири роки за вчинення крадіжок із проникненням та грабежі. 

Сьогодні, 15 січня, в них закінчився термін ув'язнення. Однак документів, що підтверджують право перебування і проживання на території нашої держави, в іноземців немає.

До Управління ДМС в Рівненській області направили звернення для вирішення питання про притягнення іноземців до відповідальності.

Працівники міграційної служби склали на нелегалів адміністративні протоколи.

 

Відповідно до ухвали суду наразі їм встановили адміністративний нагляд, а відтак — ряд обмежень. У разі виявлення порушень вирішуватимуться питання щодо примусового депортації чоловіків із території України.

Джерело: відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень