Домашнього насильника депортували з Рівненщини на батьківщину. За кордон

Чоловік два роки ухилявся від повернення додому

У січні цього року міграційна поліція встановила місце перебування 58-річного чоловіка. Відомо, що він протягом останніх двох років ухилявся від примусового повернення до країни походження.

Нацполіція Рівненщини повідомляє, що іноземець неодноразово притягувався до відповідальності за порушення адміністративного та міграційного законодавства України.

 

Крім того, перебував на обліку в поліції за вчинення домашнього насильства.

Рівненський міський суд під час розгляду позову ухвалив рішення про затримання громадянина Молдови та поміщення його до Пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з метою забезпечення його депортації за межі країни.

А напередодні, за рішенням суду, міграційна служба депортувала чоловіка за межі території України через пункт пропуску державного кордону у Чернівецькій області.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень