Мешканці ЖК «На Щасливому» цілими сім’ями висаджували магнолії, сакури і троянди (ФОТО)

Також на території комплексу зовсім скоро розквітне бузок і жасмин й зазеленіють каштани, самшити і туї

 

ЖК "На Щасливому"
ЖК "На Щасливому"

Кажуть, людина за життя повинна посадити дерево, виховати чадо та збудувати дім.

Поняття «дім» для кожного – різне.

 

Це не просто будівля із дахом зверху. Тут все: сімейне життя, кохання, батьківська любов, затишок, тепло.

Дім – це прагнення бути захищеним, створювати власний простір та комфорт, переконані мешканці житлового комплексу «На Щасливому», які приєднались до Всеукраїнської акції озеленення та встановлення рекорду - мільйон насаджень за день. 

Активну участь взяли як дорослі, так і малі. Усіх їх об’єднала спільна мета: зробити корисну справу – поповнювати запаси зелених насаджень нашого міста, зокрема району, де вони живуть.

У житловому комплексі переконані, що подібні акції – це гарний привід поспілкуватись із сусідами, провести з користю вихідний та просто відпочити:

Вже декілька років поспіль ми долучаємо мешканців до висадження дерев поблизу своїх будинків і щоразу переконуємось у тому, що такі заходи позитивно впливають як на довкілля, так і на спілкування безпосередньо між мешканцями.

 

Приємно спостерігати, коли люди долучаються до озеленення цілими родинами та навчають дітей любити природу, цінувати її дари, а також створювати затишок там, де живеш, – розповіла представниця ЖК «На Щасливому» Вікторія Власенко.

Варто зазначити, що озеленення проходило одночасно на кількох локаціях на території житлового комплексу, а саме: поблизу малого фонтану, в парку поблизу каплиці Покрови Діви Марії, великого фонтану, мамонтів, а також на вулиці Каштановій. 

Зацікавлені погляди, щирі посмішки та радість – саме такі емоції переповнювали учасників дійства.

Головний спеціаліст по озелененню ЖК «На Щасливому» Наталія Смислова під час заходу продемонструвала майстер-клас із фігурного підстригання кущів.

До слова, охочих випробувати власні сили виявилось чимало.

Як розповідає мешканка ЖК «На Щасливому» Лариса, вона отримала неабияке задоволення від процесу висадки та зустрічі з друзями:

Коли ти настільки сильно закоханий у місце де живеш, хочеться творити, ставати безпосередньо учасником усіх заходів та подій. Як це чудово, коли сусіди і є твоїми друзями.

 

Разом, об'єднавши власні зусилля, ми долучились до висадки дерев.

 

Я не можу описати свої позитивні враження та емоції. Хочеться, аби родина наших «щасливчиків» поповнювалась і наступного року, щоб ще більшою компанією разом ставати частиною таких акцій.  

Уже цьогоріч завдяки спільним зусиллям працівників та мешканців житлового комплексу, на території розквітнуть троянди, сакури, магнолії, бузок, жасмин, тамарикс, а також зазеленіють граби, каштани, калина, самшити й туї.

* на правах реклами

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень